top of page

LEAP Groningen nu te boeken bij Salty Souls

Groningen it is! Check de agenda voor LEAP in Groningen

Een nieuwe locatie: Groningen! LEAP is nu maandelijks te ervaren bij Carmen van Salty Souls. LEAP: ook wel: Lifeforce Energy Awakening Process is een vorm van energiewerk. Ook wel KAP of kundalini energie genoemd. Eigenlijk zijn zowel LEAP als Kundalini Activation Process een vorm van transreizen. Oftewel, een reis naar binnen. Je eigen vuurtje wordt aangewakkerd: het enige wat je hoef te doen is liggen op de mat en LEAP facilitator Carmen begeleidt je.

Hoe ziet een LEAP sessie in Groningen eruit?

Een LEAP sessie is een privé of groepsreis, afhankelijk of je een 1-op-1 LEAP sessie boekt of je aanmeldt voor één van de groepssessies. Voordat je de LEAP sessie in Groningen bijwoont, zorg je er voor dat je minstens anderhalf uur van te voren niets meer eet en zelfs 24 uur van tevoren geen alcohol meer hebt genuttigd. Je lichaam gaat namelijk hard aan het werk tijdens LEAP. Een sessie is daarom ook het fijnst als je zowel voor als na de sessie wat rust hebt ingepland.

Tijdens een LEAP sessie liggen de matjes voor je al klaar. Carmen maakt van de ruimte een veilige setting, zodat je alle ruimte krijgt je meest kwetsbare zelf te kunnen zijn. Na een korte introductie van LEAP zal Carmen de sessie starten. Je ligt op de mat, wellicht met een dekentje over je heen en je sluit je ogen. De LEAP sessie gaat van start! De muziek bouwt op en de Kundalini Energie stroomt door je heen door middel van een transmissie, via je kruin je lichaam in. This is just the beginning..

Wat is de methode van LEAP?

Lifeforce Energy Awakening Process is voor iedereen die de roeping voelt. Het is met name een tool bij een natuurlijk helingsproces. De Kundalini energie, oftewel jouw eigen levensenergie wordt in gang gezet, waardoor processen in een stroomversnelling aangewakkerd worden. Tijdens een LEAP sessie kunnen er emoties oppoppen: een traan of een schaterlach, ze zijn beide welkom. Je kunt ook tintelingen ervaren, warm-koud sensaties of zelfs gaan bewegen.

Wat doet de LEAP energie?

Zodra je jouw eerste transreis hebt meegemaakt, is aan te raden om binnen de eerst 3-4 weken jouw volgende LEAP sessie te ondergaan als je de voordelen wilt blijven ervaren. De eerste keer dat je de Kundalini energie in jezelf ervaren hebt kan misschien onwennig zijn, waardoor je met een tweede of derde keer vanuit overgave de energie sneller door je lichaam laat stromen. LEAP helpt je thuiskomen binnenin jezelf. Wat we hiermee bedoelen? LEAP energie geeft antwoorden. We zoeken immers altijd het antwoord buiten onszelf, maar tijdens LEAP ervaar je ’t natuurlijk helingsvermogen van het eigen lichaam.
 

bottom of page