top of page
Carmen 2.00_00_30_23.Still002.jpg
Carmen 2.00_00_30_23.Still002.jpg

Carmen

The Full Story

Welkom! Mijn naam is Carmen, of qua merknaam noem ik mezelf ook wel Carmen Salty Soul. In 2021 kwam Salty Souls tot stand. M'n merknaam waarin ik alles combineer. Ik werk als beeldmaker, fotografe, editor, videomaker en LEAP facilitator. 

Carmen 2.00_00_30_23.Still002.jpg
Carmen 2.00_06_40_19.Still021.jpg

Salty Souls

In 2021 kocht ik een boshuisje op de Veluwe, geheel onlogisch noemde ik het: Salty Souls. Het begin van mijn ondernemingsdroom. Ik, Carmen organiseerde er fotoshoots, begon met ceremonies geven en al snel werd het een echte hit. Maar op-en-neer pendelen naar de Veluwe werd al snel een tijdrovende klus. De boel verkocht ik, om uiteindelijk naar Portugal op solo-reis te gaan. Daar heb ik me ondergedompeld tijdens een LEAP-training in the middle of nowhere. Nu terug in Nederland heb ik een prachtige locatie gevonden, dichtbij de zee in Bergen, waar ik LEAP sessies geef. Een authentieke plek middenin de natuur, waar ik een veilige setting creëer. Voor ieder mens die de calling voelt een LEAP-sessie bij te wonen; in een groepsessie of privé: you are welcome.

Visie

Jaren geleden liep ik tegen een flinke burn-out aan. Ik kreeg last van paniekaanvallen en het label 'angststoornis'. kreeg ik opgeplakt. Met de juiste tools op het gebied van alternatieve geneeswijzes, vond ik de weg terug naar mezelf. Oftewel m'n nieuwe versie van mezelf. Om me heen hoor ik gelijke verhalen, waarbij de healing journey vaak buiten henzelf wordt gezocht. Doordat de filosofie van LEAP juist gaat over het vinden van de tools binnenin jezelf; ben ik mezelf gaan omscholen om simpelweg anderen hierbij te helpen. Door middel van energiewerk vind je antwoorden in jezelf. Een prachtig medicijn. 

_MG_9101.jpg
bottom of page