top of page

Privé LEAP Sessie

Een LEAP sessie kan zowel in groepsvorm als 1-op-1. LEAP is een energetische transmissie op de mat. Door middel van muziek, energiewerk en aanraking (drukpunten) woon je de sessie bij. Carmen begeleidt je tijdens deze energie transmissie door jouw systeem te activeren. LEAP levert een mooie, hulpzame bijdrage wanneer je kiest voor een natuurlijk helingsproces. 

_MG_9082.jpg

Privé LEAP sessie | Tarief: 220,- Een 1:1 LEAP sessie is aan te raden als je bekend met LEAP (of ander energiewerk) en je voelt dat je klaar bent voor een volgende stap in je proces. Een 1:1 LEAP activatie is een innerlijke reis, waarbij triggers, trauma's, emoties - los kunnen komen.

Een LEAP sessie boeken? Als je voelt dat je klaar bent om een privé sessie te ervaren, is het niet geheel onbelangrijk dat je systeem - voordat je de sessie bijwoont, ready is.  Voor aanvang is het noodzakelijk ongeveer 1,5 tot 2 uur niets te eten (drinken mag wel, maar vermijd koffie en alcohol). 

De privé sessies kunnen op elke woensdagavond, worden ingepland in Bergen (Noord Holland). De totale sessie duurt ongeveer 2 uur, waarbij je ook ruim de tijd krijgt vragen te stellen. Carmen zal je de nodige uitleg geven en samen met jou bepalen welke bepaalde behoeftes er zijn voordat de sessie plaatsvindt. LEAP is een transreis waarbij je letterlijk 'high on your own supply' een reis maakt. Deze reis wordt fysiek beleefd op de mat, maar zeker zo'n 80% wordt na de LEAP sessie, ervaren. Visioenen, pijnstukken, oude patronen, angsten en emoties, kunnen naarboven komen. Het is om deze reden fijn na de LEAP sessie voldoende me-time in te plannen, zodat je de LEAP sessie kunt integreren. 

Een LEAP sessie plan je eenvoudig in, door het contactformulier in te vullen. 

Extra informatie

bottom of page