top of page
Carmen 2.00_01_56_14.Still005.jpg
Carmen 2.00_02_33_07_edited.jpg

Wat is LEAP?

Ontdek de transformatieve kracht van LEAP - Kundalini Energie transmissies in Leeuwarden, Groningen en Bergen, Noord Holland.

LEAP, wat staat voor Life Energy Activation Process, is een innovatieve benadering die de transformerende kracht van Kundalini energie omarmt. Bij LEAP of anderen vormen van energiewerk zoals KAP (Kundalini Activatie Process) richten we ons op het ontsluiten en activeren van de Kundalini energie om persoonlijke groei, bewustzijn en je levensgeluk te bevorderen.

Kundalini Energie (LEAP) sessie
al 300+ mensen gingen je voor

Kundalini Activatie met LEAP

LEAP opent de deur naar een wereld van Kundalini energie, activatie en persoonlijke groei.

LEAP richt zich op de Kundalini activatie in je lijf. Carmen begeleidt de Kundalini energie tijdens de gehele sessie van ruim 75 minuten (totaal 2 uur). Jouw Kundalini energie wordt aangewakkerd door middel van energiestromingen en verschillende technieken. Het is zoveel meer dan alleen het fysieke welzijn: voelen wat er gevoeld mag worden, loslaten wat er zich aandient. Omdat de energie zich laat leiden naar jouw diepere lagen, wordt er veelal met het onderbewustzijn gewerkt. Kun je je verwachtingen loslaten en je overgeven aan het moment?

Kundalini Activatie in
Groningen, Leeuwarden en Bergen

LEAP Facilitator Carmen werkt op verschillende locaties. Zowel in Groningen, Leeuwarden als in Noord Holland (Bergen) ben je welkom. Sta je open voor een holistische benadering voor herstel, bewustzijn en welzijn? Ontdek de transformerende kracht van Kundalini energie en ervaar persoonlijke groei met LEAP.

bottom of page