top of page
logo_leap_edited.png
Carmen 2.00_03_20_17.Still009.jpg

LEAP-sessie: beleef het in Groningen of in Bergen, Noord Holland

LEAP, oftewel Lifeforce Energy Awakening Process. Welkom in de wereld van 'jouw eigen levensenergie'. Ik nodig je van harte uit - als je de roeping voelt - plaats te nemen op de mat, tijdens één van mijn LEAP-sessies die ik faciliteer in een prachtige natuurplek in Bergen, Noord Holland en in Groningen. Mijn naam is Carmen en ik werk als fotografe en LEAP-facilitator, oftewel ik werk met energie, jouw energie. Door gebruik te maken van muziek, aanraking en energietechnieken, begeleid ik jouw tijdens een sessie van ongeveer 75 minuten terug naar je essentie: jouw energie wordt in gang gezet.


 

LEAP in Groningen en Bergen.
Ervaar een energietransmissie bij LEAP facilitator Carmen

LEAP wordt zowel in groepsvorm als individueel, door mij, Carmen gefaciliteerd. Jouw levensenergie komt in beweging; hoe vaker je een LEAP-sessie hebt bijgewoond, hoe sneller het proces in gang wordt gezet. Je hebt ongeveer 2-3 sessies nodig om de effecten te ervaren van LEAP. Niet alleen tijdens de sessie, maar het proces nadat je een LEAP-sessie hebt ondergaan, vindt dan plaats. Voel je je aangetrokken tot LEAP en zou je graag een sessie willen bijwonen. Je bent van harte uitgenodigd om op mijn vaste locatie in Bergen een sessie te ondergaan. De locatie is gelegen in de natuur; zodra je de ruimte uitstapt mag je altijd nog een momentje nemen in de buitenlucht, om de sessie volledig te integreren. Daarnaast faciliteer ik ook op aanvraag op locatie: Groningen is op dit moment toegevoegd als vaste LEAP groepslocatie.

Currated by Carmen Salty Soul

Voor wie?
LEAP is niets meer - en minder, dan jouw eigen levensenergie. Om die reden kan iedereen het ondergaan. Mocht je vragen hebben, of de sessie geschikt is voor je? Neem dan contact met me op! Vind je het spannend om je aan te melden voor een groepssessie? Dan raad ik je aan om LEAP te ervaren tijdens een 1:1 sessie.

Wat kun je ervaren?

LEAP is energiewerk, waarbij je eigen energie in beweging komt. Patronen, angsten, emoties kunnen loskomen. Je kan tintelingen ervaren, visioenen ontvangen, dit verschilt per persoon. Een LEAP-sessie kan gezien worden als transformerend: je kunt namelijk al tijdens één sessie oude patronen doorbreken. Het is vooral belangrijk dat je je kunt overgeven aan de energie.

_MG_9783.jpg

GRONINGEN
 

Berkeley-MAT_7484-Resized-2_edited.jpg

BERGEN 
 

Upcoming LEAP events:

_MG_9103.jpg

Bergen | Vrijdag 6 oktober
19:30 -21:30

Groepssessie (max 12 pers)
plekken vrij

Investering: 50,-
Bergen (bij de Berkeley), Noord Holland

_MG_9088.jpg

Groningen | Vrijdag 13 oktober
19:30 -22:00

Groepssessie (max 12 pers)
plekken vrij

Investering: 55,-
STUDIO YORAH, Groningen

IMG_1912-2_edited.jpg

Bergen | Vrijdag 17 november
19:30 - 22:00

Kleine groepssessie (max 8 pers)
plekken vrij

Investering: 60,-
Bergen, NH bij de Berkeley

Carmen 2.00_01_56_14.Still005.jpg

Groningen 
Zaterdag 18 november

15:00 -17:30

Groepssessie (max 10 pers)
plekken vrij

Investering: 60,-
STUDIO YORAH, Groningen

Meld je hier aan voor een LEAP sessie.

Dankjewel! Ik stuur je zo snel mogelijk een bevestigingsmail.

Carmen Nolen
KVK 87718251
Emailadres: saltysoulsnl@hotmail.com
Tel: 0645805993

Locatie:
Berckely, Bergen (NH)
en Groningen, Studio YORAH

IMG_2019 2-2_edited.jpg
bottom of page