top of page

Boek je LEAP sessie in Bergen

Ervaar een LEAP groepssessie in Bergen, vlakbij Alkmaar

Op een prachtige locatie middenin de natuur vind je de LEAP locatie, waar LEAP facilitator Carmen minimaal twee keer in de maand LEAP sessies geeft. In de buurt van Alkmaar in Noord Holland beleef je op vrijdagavond of op zondagmiddag twee keer in de maand een LEAP sessie. Je kunt je eenvoudig aanmelden via de website of op Instagram. Per LEAP sessie wordt er plek gemaakt tot 10 personen, zodat je de LEAP sessie in intieme setting kunt ervaren.

Even voorstellen: LEAP facilitator Carmen

LEAP facilitator Carmen deed de LEAP opleiding in Portugal en combineert de sessies met haar baan als Creative. Een mooie mix van verschillende werelden. LEAP wordt voornamelijk gegeven in Bergen en afgewisseld in Groningen. Door de liefde wordt er tussen deze twee steden gependeld. De LEAP locatie in Bergen is gelegen op een bijzonder natuurterrein, terwijl Groningen zich midden in de stad situeert in een prachtige yogastudio. Op dit moment worden er alleen nog in Bergen privé LEAP sessies gegeven op woensdagavond, maar op aanvraag kun je altijd samen met LEAP facilitator Carmen bekijken wat eventueel andere opties zijn.

Twee locaties: LEAP Bergen en LEAP Groningen

Kies eenvoudig jouw ideale LEAP sessie door via de website aan te geven op welke data jij de LEAP sessie wilt bijwonen. Mocht je van tevoren vragen hebben, kun je altijd contact opnemen met Carmen voordat je een LEAP sessie boekt. Door middel van een bevestigingsemail en een aanbetaling boek je de sessie, zodra je het contactformulier hebt ingevuld. Ben je benieuwd of LEAP iets voor je is, dan nodig ik je van harte uit om een sessie te ervaren. Vaak is nieuwsgierigheid een mooie raadgever.
 

Integratie: Carmen is er voor je, ook ná de LEAP sessie

LEAP vindt voor ongeveer 20% plaats op de mat, maar de Kundalini energie suddert nog lekker na. De dagen na een LEAP sessie kun je ervaren dat je meer energie hebt, veranderingen in je systeem: zoals andere slaap- of zelfs eetpatronen. Het is écht belangrijk dat je ruim de tijd neemt na een sessie. Ga de natuur in, voed jezelf met natuurlijk eten; goed eten. Je hoeft overigens nooit bang te zijn, LEAP geeft je precies wat jij op dàt moment nodig hebt. Het is immers Kundalini energie, oftewel jouw eigen energie, maar dan in een stroomversnelling.

bottom of page