top of page
Wild (1920 × 1080 px) (1).jpg

WIl je jouw business op beeld laten vastleggen? Dan is dit een geweldige kans! Wij weten namelijk als geen ander wat voor rompslomp het geeft als je een groepssessie wilt vastleggen. Je huurt een locatie, regelt participanten en daarnaast komen ook nog eens de extra kosten voor het regelen van een foto- en videograaf. Wij bieden jou de unieke kans om jouw sessie vast te leggen en dit keer huren wij een strandlocatie af, helemaal in boho-style!

1 Oktober, in Castricum aan Zee
10:30 - 17:00 UUR

Wild (1920 × 1080 px) (1080 × 1920 px) (8).png

Branding Day voor 6 vrouwen

45 minuten per persoon

15 foto's & 1 minuut video inbegrepen

Incl. heerlijk eten en drinken verzorgd door een cateraar

Deze branding dag wordt speciaal gehost voor ondernemers (beginnend t/m expertstatus) die hun bedrijf krachtig in beeld willen hebben gebracht.

Het een FULL day, waarbij we werken met tijdsloten. Je krijgt 45 minuten de tijd om jouw ceremonie/sessie te geven aan de groep, oftewel de andere deelneemsters van de dag. Tussen de sessies zit 10 minuten speling.

Fotografe Eva bours en Creative Carmen leggen jouw sessie vast door middel van fotografie en videografie. In het pakket zitten 15 foto's inbegrepen en een video van 1 minuut, helemaal gemonteerd in jouw huisstijl. 

We werken tijdens deze editie met een cateraar: een heerlijk vegetarische lunch, boordevol opties! Daarnaast een gezonde smoothie en onbeperkt koffie, thee en water. 

Wild (1920 × 1080 px) (2).jpg
Wild (1920 × 1080 px) (4)_edited.jpg
Carmen & eva.PNG

Spiritueel Fotografe Eva Bours en Beeldmaker Carmen Salty Soul bundelen hun krachten tijdens de When She Flourish Shootday. Video + Fotografie! Op een exclusieve locatie dit keer bij het strand maken we plaats voor een intieme groep van 6 vrouwen. Deze dag duurt van 10:30 - 17:00 uur, waarbij we je uitnodigen jouw business, sessie, ceremonie of training: vast te leggen. Geef je yoga en ben je opzoek naar beeldmateriaal? Wil je jouw ceremonie vastleggen? Ben je coach en wil je een video van je groepssessie? Kies je tijdslot en neem de andere deelnemers mee in hetgene wat jij doet. Iedereen komt tijdens haar tijdslot aan de beurt. Door middel van co-creatie leggen we deze dag vast.

Carmen is een ervaren beeldmaker en werkt al jaren in de Marketing. Daarnaast faciliteert ze LEAP sessies.

Bekijk de video van Lara...

Lara was één van de deelneemsters van de Branding Day bij Fabriek Zuidermeer. 
Zij gaf een LEAP sessie aan de rest van de deelneemsters.

Samen met 5 andere vrouwen ga je een bijzondere dag aan, waarin je je eigen sessie in beeld mag gaan brengen, maar ook een aantal sessies van de andere vrouwen mag ondergaan. En wij vangen jouw energie, in jouw moment. Carmen in film en Eva in foto; when you flourish. 🌼

Je wordt ingedeeld in een tijdslot (jouw voorkeur mag je aangeven) en geef je eigen invulling aan wat jij vastgelegd wilt hebben. Ben je klaar om jouw energie in beeld te vangen? Meld je aan voor deze unieke dag waarin je én video én foto's ontvangt! Werk je met speciale tools: neem ze mee! Matjes hebben we! Inclusief een verzorgde lunch. Zie je ze in gedachten al floreren op je socials en website? (Wij wel!) Door deel te nemen aan deze shootdag, participeer je automatisch als figurant in de shootdag van de andere vrouwen. Je geeft - en ontvangt. 

Deelname: 444,- 


Mocht je een factuur willen, rekenen wij nog 21% bovenop de prijs. In termijnen is mogelijk op aanvraag.

Als je een KVK hebt, kun je de 21% terugvragen via de belasting.

Zodra je je hebt aangemeld ga je akkoord met je deelname aan het event When She Flourish op 1 oktober in Castricum. 
Dit ticket is non-refundable en niet in te wisselen voor een ander event.

Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een email naar: saltysoulsnl@hotmail.com

bottom of page